2016. szeptember 30., péntek

Monstrdigisex


 Egy újabb L.I.K.1.0-es novella. A feladat: erotika a sci-fiben. A történet erősen pornográfra sikeredett, ezért ezt most ideteszem:
 
Csaj saját felelősségre olvassatok tovább. :)

Monstrdigisex



A tökéletes testű, dús, tűzvörös hajzuhataggal rendelkező lány kezdett magához térni. Lassan résnyire nyitotta smaragdzöld szemét, és a félelem legapróbb jelét sem mutatva, óvatosan körülnézett.
Az első, amit konstatált, hogy anyaszült meztelen. Ruháinak, ha voltak is valaha, nyomát sem lelte. Vörös szeméremszőrzete nedvesen csillogott, akárcsak kreol bőre; mellbimbói feszesen ágaskodtak. Talpa alatt aranyló homokot érzett, s ugyanekkora érdeklődéssel vette tudomásul, hogy két karja a feje felett, a csuklóinál fogva, meg van kötözve. Teste többi részét szabadon mozgathatta, de a keze rögzítve volt.
Úgy gondolta, hogy mivel még tetőtől talpig vizes, nem rég húzhatták ki a tengerből. Figyelmét saját teste fürkészésének befejezése után a környezetére fordította. Egyértelműen valamiféle trópusi szigeten van, olyasfajta férfiak laza gyűrűjében, akiket eleddig maximum a Havai-szigetekről szóló dokumentumfilmekben láthatott.  A kéjsóvár közönségen túl pálmalevelekkel borított kunyhókat vélt felfedezni, meg néhány homályos alakot, akiket egyszerűen képtelen volt kivenni… valamiért nem tudott rájuk fókuszálni, mint ha igazából itt sem lennének.
Forró szél támadt, s pár másodperc alatt megszárította; bőrére vékony rétegben só rakódott. A Nap erősen tűzött a feje tetejére, s ő lassan elmosolyodott.
- Látom már, mi lesz itt a délutáni program… rendben, ki lesz az első? – Egyenesen az egyik ágaskodó szerszámú pasira nézett, és bár biztos volt benne, hogy ezek a vadak egy szavát sem értik, mondandóját egyenesen neki címezte.
Ám azok nem mozdultak. Egyértelmű volt szándékuk, de valamiért nem közelítettek. A lány érezte, lassan kezd benedvesedni. Az a jóképű srác pedig mintha pontosan tudná… Bízott benne, hogy nem váratják már soká, és Az lesz az, aki először belé hatol… Újabb forró széllökés érkezett, és mellbimbója fájdalmasan megfeszült. Kéjesen felnyögött, s a körülötte gyülekező férfiak közt már egy sem akadt, aki ne lett volna teljesen „harcra kész”.
Aztán távoli, mély morajlás érkezett. Mintha csak egy hajókürt szólt volna a ködből… egy óriási hajókürt. A Hang a gyomrát is megremegtette, de még talpa alatt a homok is megrezdült. A kalyibák közt növő pálmafák leveleiről színes paradicsommadár-raj rebbent fel, s a férfiak egy emberként kapták fel a fejüket.
Ugyanezzel az azonos módon történő gondolkozásra utaló összhanggal fordultak ezután újfent a leány felé, ám egyértelmű volt, már semmi nem akadályozza őket abban, hogy közelebb lépjenek. Nem is tétováztak. Éhes farkas falkaként vetették rá magukat a lányra, nyalogatva, csókolgatva, harapdálva egész testét. Ketten közülük megragadták a két lábát, és magasba emelték, hogy teljes súlyával a csuklóira nehezedett, de érdekes módon, nem érzett fájdalmat. Érezte viszont, amint fürge nyelvek siklanak egyre feljebb combjai belső felén, és meg sem próbálta kitalálni, pontosan hány férfi is próbálja most egyszerre elérni nyelvével a csiklóját… Aztán megszületett a győztes, és guvadó szemekkel tudatosította magában, hogy bizony tényleg… no meg azt, hogy ezeknek a bennszülött pasiknak legalább akkora nyelve lehet, mint amekkora hímtagjuk. Az eleven izom úgy fickándozott hüvelyében, mint valami pisztráng, vagy angolna, és másodpercek alatt elélvezett. Ám a nyelv nem hagyta abba, s az orgazmusok csak jöttek, és jöttek… Aztán valaki más csusszant az előző helyébe, és az egész folytatódott… elképzelése sem volt róla, hogy meddig.
Végül, már ha elengedték volna, sem tudott volna talpra állni; izmai nem engedelmeskedtek. Ám „kínzóinak” egyelőre esze ágában sem volt elengedni őt. Nem tudta mikor, de eloldozták kötelékeit. Rögtön ezután azon vette észre magát, hogy az egyik tökéletes izomzatú férfi a feje tetejére állítja őt, s ajkait az ő ajkaira tapasztva nyalja tovább a csiklóját, olykor-olykor pedig, szinte hihetetlen mélységben, a hüvelyét. Csak pár pillanatig tartott, míg felfedezte az orra előtt meredező hímtagot, ám úgy vetette rá magát, ahogy éhes csecsemő anyja emlőjére. A férfinak nem lehetett oka panaszra, lelkesen szopta farkát, néha egészen mélyen beengedve, hogy a zacskó szorosan a homlokához nyomódott. Pár perc után pedig már lövellt is az ondó, mint mennyei manna, hogy alig győzte nyelni. „Ejha! – Gondolta közben. – Ezek a pasik nem mostanában juthattak pinához!”
De nem igazán volt alkalma pihenni, vagy legalább szusszannia egy kicsit, mert a következő bennszülött már át is vette társától a kéjes, és meglehetősen lucskos nyakéket, és ott folytatta a nyalakodást, ahol amaz abbahagyta. Mire észrevette volna magát, a lány szájában egy újabb farok mocorgott-duzzadozott, s ő ösztönösen folytatta a szopást. Eközben a többi férfi sem tétlenkedett; hol csókolgatta, hol harapdálta a testét, külön figyelemmel a fenekére. Bár nem láthatta, mit művelnek „odafenn”, azzal azért tisztában volt, hogy valamelyik épp most dugta bele egy, vagy talán két ujját a popsi lyukába. Sejtette, hogy azt a lyukát is előkészítik épp…
És már jött is az újabb adag. Most a nagy része az arcán landolt, és elkezdett a szeme felé folyni, hogy aztán bele száradjon a hajába, meg lecsorogjon a homokba, de nemigen tudott ezzel foglakozni, mert már át is passzolták a következő férfinak, kinek farka ugyan nem volt olyan hosszú, mint az előzőnek, de a vastagsága félelmetesnek tűnt… attól tartott, be sem fogja tudni venni. Ám odafönt ismét beindult a nyalakodás, és mire észrevette volna, már javában szopta a mamutnyi vastagságú falloszt. Remélte, ez a fasz nem az elsők közt fogja megbaszni vörös gyapjas punciját…
Talán órák teltek el. Fogalma sem volt, összesen hány férfit szopott le, és még kevesebb sejtelme, hogy hány orgazmust élt át? Az bizonyos, hogy egész eddigi élete során sem sikerült annyiszor, mint az utóbbi pár óra során… és még nem volt vége!
Arcára több tucatnyi férfi spermája száradt. Talán undorítónak is érezné ezt, ha nem párosult volna ekkora élvezettel… Aztán jött egy újfent meredező dákójú férfi, és egy vödör vizet öntött a képére. Rögvest kitisztult az elméje.
A homokban fekszik, körülötte minden ragacsos. A víz lemosta arcáról a sperma nagyját, ám érezte, a hasa, a combja, és a puncija jórészt a saját nedveitől mocskosak. Felnézett, körülötte ismét ott állt e különös bennszülött törzs jócskán kanos férficsapata, és kéjes vigyoruk nem sok jót ígért. Vagyis hát ki tudja… Elmosolyodott.
Közben a férfi, ki az előbb az arcába zúdította a vödörnyi vizet, visszatért egy újabbal. Letette mellé, majd a vízre mutatott, és rá.
- Fürödni! – mondta, valami ismeretlen akcentussal, de a lány azért megértette. Nyilvánvalóan jobban tetszik ezeknek barbár kefélőgépeknek, ha tisztára van suvikszolva a puncija… Hát ezen ne múljon!
Negyedórán belül tisztára mosta magát, a lehetőségekhez képest, tetőtől talpig. A hajában ugyan még érezte a megszáradt ondót, és sejtette, hogy ezt komolyabb sampon nélkül nem fogja tudni kitakarítani, ha egyáltalán, de annyi baj legyen!
Mire felnézett volna, hogy mi a következő lépés, a férfiak már körül is vették. Egyre szorosabb gyűrűbe fogták, míg végül minden oldalról testek feszültek neki, hogy már mozdulni sem tudott; akik hátrább álltak, azok pedig a kezéért nyúlkáltak, vagy épp a melleit markolászták. Aztán megérezte szeméremdombjának nyomódni a szemben álló férfi farkát, és kellemes meglepetésként konstatálta, hogy ez az a jóképű barbár, akit az elején kiszúrt magának. Érezte, hogy két lábát megfogják, és felemelik, és azt is érezte, hogy ágyéka a póz miatt hihetetlen módon kitágult… aztán a méretes fallosz tövig hatolt belé, s ő az első pillanatban a csúcsra jutott. Olyan mélyen fogadta magába a férfit, ahogy még soha senkit. Zihálva kapaszkodott a fénylő testű félistenbe, aztán az elkezdett mozogni. Orgazmusról orgazmusra ugrálva döbbent rá, hogy a kan farka még tud beljebb hatolni… és hatol is!
Aztán megérezte a feszes fenekének feszülő hímtagot is, ami eddig csak síkosította popsi lyuka környékét. Próbálta ellazítani az alfelét, hogy minél könnyebb legyen a behatolás, ám nem igazán sikerült. Úgy érezte, menten szétreped. Kiszabadította a nyalogatások hálójából egyik kezét, s megpróbált lenyúlni a fenekét támadó hímtaghoz. Döbbenten jött rá, hogy bizony ezúttal nincs szerencséje; a mamut méretű fasz próbál bejutni a seggébe! Próbált mozgolódni, hogy kikerüljön a kéjrúd célkeresztjéből, de újfent nem járt sikerrel; csak még inkább beigazította azt a gyűrűbe. És bizony az már elég síkos volt ahhoz, hogy bentebb nyomuljon… egészen a tövéig.
Sikolya egyszerre volt fájdalmas, és kéjes. A két fallosz felváltva hatolt mélyre, hogy folyamatosan tele érezte magát. A ritmus egyre gyorsult, s végül egyszerre élveztek belé, vadállati szuszogások és morgások közepette. Úgy érezte, hosszában kettéreped az irdatlan mennyiségű ondótól, ám természetesen még mindig nem volt vége… ahogy kicsusszant réseiből a két fallosz, máris újabbak jelentkeztek, és kezdődött előröl a torna.
Már fogalma sem volt, hány fasz merült belé elöl, vagy hátul, de volt egy olyan érzése, hogy ezúttal nem hagyták abba, mikor mindenkit kielégített… mire az utolsó is beleélvezett, már újra harcra kész volt az első. Végül már állni sem bírt, a homokban fetrengve fogadta magába a férfiakat. Azok pedig lankadatlan támadták, a popsiját ugyanúgy, mint a hüvelyét, de volt, aki ismét a száját töltötte tele.
Már nem volt magánál, mire beesteledett. Ajkai, vaginája, feneke kisebesedett, vére szivárgott. Arcán, a rárakódott mocsok alatt, kielégült mosoly játszott. Tudta, hamarosan itt van.
Felkelt a Hold. A férfiak körülötte álltak, s megfürdették, míg nem volt magánál. Sebes testrészeit bizonyára marta a só, de ebből semmit nem érzett. Tulajdonképp egész testének alig volt tudatában. Aztán újfent felhangzott az a gyomorkavaróan mély, tülkölő hang, mely valami óriási óceánjáró hajókürtére emlékeztette. Aztán… a táj megmozdult. Mintha az egész sziget kelt volna életre… teste alatt megrezdült a talaj. Kíváncsian nézett körül. A kalyibák… eszelősen hajladoztak. A pálmafák pedig úgy nyúlkáltak felé, mintha csak valami mélytengeri kráken csápjai lennének… a férfiak még embernek néztek ki, de mintha mindegyiket valamilyen homályos, alig kivehető valami kötné a homokos talajhoz… Egyszerre nyitották tágra szájukat, és újra felhangzott a szörnyű hang. A világ meglódult a lány alatt, s ő a rémületes alakok lába elé gurult. Azok egy emberként nyúltak le érte, és újfent talpra állították. Ám mozdulataikban ezúttal nem volt semmi erotikus… satuként szorították karjait, derekát, lábait. A világ lassan olvadozni kezdett körülötte, a sziget homokja eltűnt lába alól, s csak valami tüskés falú, feneketlen mélységet látott maga alatt. Hüledezve jött rá, hogy az nem más, mint egy gigászi szörnyeteg torka…
Valaki megszólalt, vagy közvetlenül mellette, vagy talán a saját fejében.
- A szertartás sikeresen elvégeztetett. A Tisztítás megtörtént, az Előkészületek végére értünk.
Körülnézett. A férfiaknak már nyomát sem látta, testét nyálkás, tapadókorongos csápok tömkelege tartotta stabilan. Aztán lassan vízszintes helyzetbe fordították, s most minden erőlködés nélkül belebámulhatott a feneketlennek tűnő torokba. A csápok kezét-lábát szétfeszítették, majd újabbak érkeztek valahonnan alulról, és a gyengédség legkisebb jele nélkül belé hatoltak. Ám ekkorra ő már nem érzett semmit, sem a vaginájában, sem a torkában, sem a végbelében. Mintha mindez valaki mással történne. Mintha egy filmet nézne, ahogy egy újabb csáp közeledik lentről, melynek vége kaszányi pengében végződik, tapadókorongok helyett… A penge lágyan végighúzódik mellén, s pontosan kettészeli a bimbót… vér serken. Aztán erősen belevág a hónaljába, szinte teljesen elválasztva a karját a testétől, majd másik karján is megsebzi az ízületet… de mintha ez is valaki mással történne. A lágyékánál is megvágja a penge, s combjai reccsenve nyílnak nagyobb terpeszbe. Aztán a könyök-, és térdízületek körül táncol a kasza, s talán már nem is tartanák meg teste súlyát, ha nem szorítanák csápok szorosan minden tagját. Külön a felkart, az alkart, a combot, a lábszárat… Látta, hogy vére bő folyamban csorog alá a mohó torokba, és tudta, mi lesz a sorsa. Nem érzett semmi mást csupán kíváncsiságot… Egy másodpercre minden mozdulatlanná vált, mintha maga a szörnyeteg akart volna megpihenni, mielőtt bevégzi a lány sorsát… Majd a kasza nekiiramodott, és végigszántott a lány testén, a homloka közepétől egészen a szeméremdombjáig. Miközben mellkasa és hasfala mögül előbukkantak szétroncsolódott belső szervei, a satuként szorító, és a belsejében matató csápok pedig egyszerre rántották tucatnyi irányba. Valósággal cafatokba robbant, s a gigászi szörnyeteg élvezettel nyeldekelte minden egyes cseppjét…
Szeretetteljesen nézte, ahogy a lény kielégülten dorombol, ahogy darabjait egymás után ejti torkába, mintegy lenyalogatja csápjait…
- Neked is jó volt, kedvesem?...

Két teljesen egyformának tűnő meztelen alak fekszik egymás mellett a tökéletesen gyűrődésmentes, hófehér ágyneműn. Körülöttük a falak is steril hangulatot, és biztonságot sugároznak, mint a Menedék összes többi hálószobája. Egyszínű bútorok, használati tárgyak… mindez abszolút egyszerű, díszítésmentes kivitelezésben. Tökéletesen egyforma, fehér kezeslábasuk összehajtogatva pihen az ágy melletti széken.
Első ránézésre lehetetlen lenne megállapítani, melyikük a lány, és melyikük a fiú. Mellük domborulata egyformán volt aprócska, testszőr pedig egyikükön sem található, se haj, se fanszőr, de még szemöldök, vagy hónaljszőr sem. A leg különösebbnek azonban a nemi szervüket találta volna egy esetleges kívülálló megfigyelő; hímvesszőnek kicsinek, csiklónak meg egy csöppet nagynak találhatta volna azt, ami a lábuk közt volt látható. Természetesen teljesen egyforma volt az is.
- Ez… valóban fantasztikus volt – kezdte egyikük.
- Szóval ilyen lehetett a szex, mielőtt teljesen kiment volna a divatból…
- Nagyjából. De talán nem kellett volna annyi horror-chipet installálnod…
- Miért? Szerintem az a része volt a legizgalmasabb!
- Azt hiszem drágám, még mindig nem érted ennek az aktusnak a lényegét.
- Mire gondolsz? Hiszen ez tényleg „minden érzékre kiható közös igalom” – élmény volt, vagy nem?
- Nos… rendben. De legközelebb én leszek a Sárkány, és te a Szűz.




2009.05.13.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése